NC3 stevne Lørenskog Resultater

Thomas Aamodt og Emil vant sin klasse i NC3 stevnet i Lørenskog 29. oktober.
Rodin ble nr. 2 og Johnny nr. 3.

Thomas Aamot som Kvinesdal kommune har blitt støttet med personlig støtte av Kvinesdal kommune har tatt steget fra junior til senior klassen.
Thomas ble i sitt første stevne i seniorklassen stående på toppen av seiersballen. Han vinner fortsatt i senior.
Thomas stiller kun i kata for å unngå skader når han er plukket ut til å representere Norge i EM i Holland den 25 og 26. november i kata.
I klassen full kontakt med begrensninger stilte Emil Åmodt som er 15 år og viser seg som en hardtslående ung mann, han stilte for første
gang i et Norgescup stevne 3. Han gjorde reint bord som har gjort i det siste på lokale stevner og gikk helt til topps og vant sin klasse.
Rodion fikk en fin 2 plass i fullkontakt med begrensninger. Johnny Krossli som nå er eldste deltager fra Kvinesdal stiller fortsatt i konkurranse.
Han ble denne helg nr. 3 i fullkontakt karate med begrensninger. Bra gjort av Johnny.
Erik Rafoss stilte også for første gan i NC, men nådde ikke opp denne gang. Han ble slått ut i innledende runder, men kommer nok sikkert sterkere tilbake.
Anders Homme Versland var dommer debutant på sitt første NC stevne. Kvinesdal Karate Klubb er meget godt fornøyd med resultatene på NC3 stevnet og gratulerer dem alle.