Sensei Roy Svendsen ny landslagstrener i kata.

 

Bilde fra venstre: Hans, Abdulla, Ivan (landslagsutøver), Gunnar (klubbleder), Roy (landslagstrener), Emil, Johnny, Anders, Bente (tidlig landslagsutøver), Gabriel og Thomas (landslagsutøver).
Rodion var ikke tilstede da bilde ble tatt.

Kvinesdal Karateklubb har hevdet seg både nasjonalt og internasjonalt i mange år. Resultert er at Kvinesdal har fått forespørsel om å ta oppgaven som landslagstrener i Kata for NKKO. Sensei Roy har sagt ja til oppgaven og er nå ny landslagstrener i kata. Han er tidligere NM mester i kata.

På vinterleiren i Etne stilt Kvinesdal med 12 deltagere, Sira med 4 stk. og Flekkefjord med 2 stk. NKKO hadde sin årlige vinterleir i Etne i Hordaland fylke der over 200 karate entusiaster deltok fra hele Norge. Det var deltagere fra både Holland og Spania. Leiren ble historisk grunnet at det deltok over 70 karateutøvere med svart belte i karate. Leiren ble ledet av spanjolene Shihan Javier Lezcano 5 Dan og Sensei Pablo Estensoro 4 Dan. I tillegg til shihan Dallavara fra nord i Norge og mange andre kjente instruktører fra Norge. Kvinesdal måtte også yte sitt bidrag på leiren med instruksjon i kata fra senseiene Gunnar og Roy. En fantastisk leir som både far og sønn Gilje fra Flekkefjord også var meget fornøyd med. Slike lirer gir ny gnist til utøvere og ledere over hele Norge og alle fra Kvinesdal ga det inspirasjon. Kvinesdal har fått fram flere gode utøvere i årenes løp. Sempai Thomas (18 år) er den siste landslags utøveren i kata fra Kvinesdal som er regjerende NM mester i kata og kamp for juniorer. I tillegg har Thomas 2 plass i EM i november 2015 for juniorer. Han har tatt steget opp i senior klassen og allerede i høst deltok han i seniorklassen i EM i Holland og beholdt sin 2 plass i kata. Thomas sitt neste steg er NM og så EM for seniorer dette året. Nå har han landslagstreneren Roy som er med og legger opp løpet videre for han hjemme i Kvinesdal.